Comunicații IP Avansate

Solutii de telefonie flexibile, de tip TDM, full IP sau hybrid, pe o arhitectura virtuala sau de tip gateway, gazduite on-premise sau in cloud,solutii ce permit comunicații fiabile și de înaltă calitate, furnizate de un expert, partener certificat Alcatel-Lucent Enterprise.

Server Comunicații Alcatel OmniPCX Enterprise

Server Comunicații Alcatel Oxo Connect

Telefoane si Softphoane IP Alcatel

Comunicații Unificate

Soluțiile de comunicare multi-media Alcatel Rainbow oferă instrumente de colaborare ușor de utilizat, cu functii avansate de contact management, presence, chat, audio/video call, screen si file sharing .

  • Creați sau participați la întâlniri audio și video cu până la 120 de participanți și până la 12 fluxuri video simultane.
  • Conectați-vă sistemul de telefonie existent sau un PBX în cloud cu Alcatel Rainbow.
  •  Respecta standardul ISO 27001, fiind proiectat cu funcții avansate de securitate, pentru prevenirea și detectarea amenințărilor de securitate.

Rainbow Privat

Rainbow Public

Rainbow CPaaS

Soluții de Inregistrare

Monitorizați, înregistrați și evaluați toate interacțiunile angajat-client cu instrumente de înregistrare a apelurilor telefonice, captură de ecran și ascultare în timp real.

Contact Center Multimedia

Cu peste 20 de ani de experiență în integrarea de soluții multi-media de Call Center, firma noastra oferă două puncte distinctive de diferențiere – Fiabilitatea Solutiei și Flexibilitatea Customizarii Solutiei.

Soluții ChatBot

Solutii dedicate de chatbot pentru imbunatatirea interactiunii directe cu clientii Dvs si fidelizarea acestora..

Soluții IA

 Intelligence Augmentation este o conceptualizare a tehnologiei AI care se concentrează pe un rol de asistență cu interactiunea umana și are ca scop îmbunătățirea inteligenței umane. 

 

Solutii Software Personalizabile

Alcatel Lucent-Enterprise partner

Dezvoltăm la cerere software de comunicatii personalizat, pentru a satisface nevoile fiecarui client, oferind produse și servicii customizate.

Soluții Videoconferință

Utilizarea tehnologiei de videoconferință poate îmbunătăți considerabil productivitatea și poate reduce costurile asociate călătoriilor, păstrând în același timp beneficiile interacțiunii față în față.

Solutii Video Wall

Soluții de video wall ce oferă o calitate deosebita și naturala a imaginii, într-un unghi larg de vizualizare

Interactive Display Solutions

  • Aducerea la un nou nivel a tablei albe tradiționale, pentru a permite o utilizare mai productivă și mai rapidă a activitatilor desfasurate la locul de muncă sau într-un cadru educațional.
  • Nu mai este nevoie de pixuri sau de pierderea timpului cu curățarea tablei clasice.
  •  Nici măcar nu este nevoie să fii prezent fizic pentru a învăța sau interactiona de pe această tablă digitală!

Solutii Prezentare Wireless

  • Un sistem de prezentare wireless creează un spațiu de lucru mai eficient, prin reducerea stresului inutil cauzat de dezordinea cablurilor. 

Solutii UPS Power Backup

Importanța sistemelor UPS a crescut sistematic în ultimul deceniu, până la punctul în care, acum, formează o componentă esențială a protecției energiei unui centru de date. 

Echipamente Date

Acum există și mai multe modalități de a vă menține conectata infrastructura de networking din office, campus și data-center, prin viteze mai mari si solutii dedicate.Asa ca alegeti cel mai potrivit switch pentru afacerea Dvs.

 

Switch-uri Core, Data Center

Switch-uri Access Edge

Switch-uri Medii Industriale

Switch-uri cu Management

Soluții Firewall

NGFWs oferă vizibilitate și control complet al aplicațiilor software, poate distinge între aplicațiile rău intenționate și cele securizate și poate ajuta la prevenirea infiltrării programelor malware într-o rețea..

Despre noi

Avem aproape trei decenii de experiență în furnizarea celor mai fiabile soluții de comunicații de voce și date, precum si asigurarea serviciilor de instalare, punere in functiune, service in perioada de garantie si post-garantie.

În ultimii ani, ne-am actualizat portofoliul de produse și servicii cu soluții de Comunicații Unificate în Cloud, on premise sau hibride, soluții de videoconferință și videowall, call centere multimedia, precum și soluții bazate pe chatbot și AI.

Nu în ultimul rând, suntem capabili să transpunem soluții personalizate în realitate, prin aplicații software dedicate fiecărui client sau proiect specific.

Încrederea transmisă clienților noștri, prin portofoliul de produse și profesionalismul serviciilor oferite este ceea ce ne reprezinta și ne dezvoltă, într-o lume dinamică, plină de provocări tehnologice.

Pentagon Business Com definit de Numere

ani de experienta
Aproape: 0
beneficiari ne recomanda
Mai mult de: 0 %
de clienti
Mai mult de: 0
nota companiei noastre
Rating: 0


Success in Business with Global Brands

Avem parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii din lume care oferă produse si servicii multimedia, IT, telecom, servicii digitale și multe altele.

Contact Us

Empower your business using proven technologies.

Unlock your true business potential with our comprehensive IT services.

We support you with the information, guidance, services, and solutions you need to attain your goals – and then reach further.